Hezekiah.hu Nyitólap |  Irodalom |  Ezo |  Letöltések, háttérképek |  Képeslapküldő |  Cikkek |  Online játékok



Legutóbbi cikkek

A mennyei prófécia

James Redfield könyvét, A mennyei próféciát, valamint a hozzá kapcsoló könyvsorozatot és filmet ajánljuk most kedves látogatónk számára. Hasznos és kiváló élmény lehet mindazoknak, akik most kezdenek ezotériával foglalkozni vagy éppen már úton vannak. Az élményen túl a könyvek segítenek megismerni az emberi viselkedés mozgatórugóit, élethelyzeteinket, segítséget nyújtanak személyiségünk fejlesztéséhez és életcélunk megvalósításához.

A Mennyei Prófécia című regényben a perui őserdő mélyéről, az ősi romok közül titokzatos kézirat kerül elő. Csodálatos, az egész emberiség életét megváltoztató eszmék olvashatók a szövegben. A több ezer éves próféciák megjósolják, hogy a huszadik század végén az emberiség fejlődésében döntő fordulat megy végbe. A Kézirat által előrevetített kilenc felismerés mindenki számára elhozza a megvilágosodást.

A regényből 2006-ban film is készült. A The Celestine Prophecy vagyis A mennyei prófécia DVD-n, szinkronizálva Magyarországon is forgalomba került. Egy rövid előzetes a filmből:





A felismerésekről röviden


Első felismerés: az életünket megváltoztató véletlenek tudatosítása. Az az érzés, hogy a háttérben egy másik folyamat is zajlik. "Mélyebb spirituális erő munkál mindenben, amit cselekszünk."

Második felismerés: történelmi rálátást biztosít a nyugati gondolkodás számára. Szélesebb történelmi perspektívába helyezi jelenkori tudatunkat.
A Második felismerés megmutatja, hogy a tudat átalakulása elkerülhetetlen. Leleplezi a téveszméket, és ezáltal akarja elérni, hogy fölébük emeljen. A kézirat szerint a második évezred az emberiség fejlődésének szükségszerű fokozata, de ennek vége felé már ideje felocsúdni és újra föltenni a kérdést mi áll az élet hátterében ezen a bolygón? A további felismerések magyarázatot adnak erre.

Harmadik felismerés: a mindenség egyetlen nagy energia rendszer.

Negyedik felismerés: az emberi konfliktusok az energia hiányából, az érte való harcból fakadnak.

Ötödik felismerés: az emberi konfliktusoknak úgy tudunk véget vetni, ha fogadni tudjuk egy magasabb forrásból származó energia beáramlását.

Hatodik felismerés: fel kell hagynunk régóta ismételgetett drámáinkkal, hogy megtalálhassuk igazi önmagunkat.

Hetedik felismerés: a valódi én evolúciójának mozgásba hozása a helyes kérdésfeltevés, a tennivaló intuitív megérzése és a válaszadás folyamata révén részesülni ebben a varázslatos folyamatban, ez a boldogság igazi titka.

Nyolcadik felismerés: a többi emberhez való újszerű viszonyulás révén lehet kihozni belőlük a lehető legjobbat. Ez a kulcsa annak a titokzatos folyamatnak az állandó működéséhez, hogy a válaszok mindig megérkeznek.

Kilencedik felismerés: az emberi kultúra következő évezredbeli megváltozása a tudatos evolúció hatására. A kilencedik felismerés szerint az emberek a harmadik évezredben elérik a magasabb rezgésszintet, a hozzá legközelebb állók csoportjaival közösen.

Tizedik felismerés: az a feladatunk, hogy tudatosan, imával őrizzük ezt a látomást.

Tizenegyedik felismerés: az imamezők kiterjesztése.

Ajánlott link: A mennyei prófécia kivonata


James Redfield könyvei:

A mennyei prófécia: A perui őserdő mélyéről, az ősi romok közül titokzatos kézirat kerül elő. Csodálatos, az egész emberiség életét megváltoztató eszmék olvashatók a szövegben.

A mennyei prófécia - Gyakorlati útmutató: Az útmutató személyiségünk fejlesztéséhez és életcélunk megvalósításához nyújt segítséget a Felismeréseknek alapján.

Isten és a fejlődő világegyetem: Korunkban egyre fontosabb szerepet kap az emberiség és az egyes emberek életében a transzcendencia. A természetfelettinek tűnő sportteljesítmények, a mély meditáció tudat -és életformáló hatásai, az ima gyógyító hatása... A könyvben szereplő gyakorlatok segítségével fejleszthetjük kibontakozó új képességeinket, tudatosíthatjuk, hogy személy szerint mely helyet foglalunk el az evolúció folyamatában, és az élmények szintjén szerezhetünk tapasztalatot az emberi lehetőségekről.

A tizedik felismerés: A Peru szent hegyei között játszódó A mennyei prófécia című regény folytatása, A Tizedik Felismerés még egzotikusabb tájakra kalauzolja olvasóját: nemcsak az észak-amerikai hegyvidék vadonába, hanem egy másik dimenzióba is...

A mennyei látomás: A kötet már az eddigi sikerekből (A mennyei prófécia és társkötete, a Gyakorlati útmutató, A Tizedik Felismerés) leszűrt tanulságokra támaszkodva fejleszti tovább Redfield gondolati építményét.

Shambhala titka: A kultuszt teremtő regényfolyam legújabb darabja, amelyben a névtelen hős Tibet rejtelmes tájain vándorol, hogy eljusson a legendák földjére, a Shambhala-völgybe. A tizenegyedik felismerés nyomában...

Ajánlott oldalak:
James Redfield weblapja
A film weblapja

Irodalom - Ezo - Letöltés - Galéria - Hattrick - Képeslapküldő - Jászapáti - Szív Virága - hezekiah.hu




www.hezekiah.hu RSS
A honlapról / Kapcsolat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem
(c) www.hezekiah.hu 2006-2011. Minden jog fenntartva!